FAQ (veel gestelde vragen)

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is aangegeven, maar het kan zijn dat er vragen zijn. Hieronder de meest gestelde vragen, mocht je verder nog vragen hebben gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Vraag: Kan ik een voorbeeld zien, ik wil graag weten wat ik bestel?
Antwoord: Rechtsboven zie je in het menu de optie Foto's, hier staan alle portret foto's die van voren en op zij zijn genomen. Het is niet mogelijk om een voorbeeld te zien met de speciale achtergrond. Foto's worden handmatig opgemaakt en dit gebeurd per bestelling.

Vraag: Waarom alleen ophalen op de Bezelhorst, kan het niet worden bezorgd?
Antwoord: Voor bezorgen moet er bezorgkosten in rekening worden gebracht, echter zijn posters onhandig om bezorgd te worden samen met andere foto's. Verder trainen alle jeugdspelers op de Bezelhorst en het kan daar afgehaald worden.

Vraag: Waarom duurt het zo lang dat ik de foto's kan ophalen?
Antwoord: Alle foto's worden handmatig opgemaakt, dit kost tijd. Op het moment dat de nieuwe foto's besteld kunnen gaan worden is het erg druk, vele bestellingen komen binnen en dat moet allemaal verwerkt worden. Het streven is om dit binnen 3 weken gereed te hebben.

Vraag: Ik wil graag de foto die van voren is genomen ook met die mooie achtergrond?

Antwoord: Dit is helaas niet mogelijk, er is bewust voor deze optie's gekozen. De foto van voren wordt alleen in de neutrale achtergrond en in 10x15 en 20x30 gemaakt.

Vraag: Krijg ik een factuur met BTW?
Antwoord: Ja, je krijgt een factuur waar de BTW is verekent. Bestel je zakelijk dan kun je dit meenemen in je administratie!

Vraag: Kan ik ook de digitale bestanden kopen?
Antwoord: Dat is helaas niet mogelijk, je kunt ze alleen fysiek hier bestellen.

Vraag: Kan ik ook nog een foto's van vorige seizoenen bestellen?
Antwoord: Dat kan, alleen van het afgelopen seizoen. Geef hieronder aan wat je eventueel wilt bestellen. Wij nemen dan contact met je op.


Ik heb een vraag?