SuperTalentenmuur

De SuperTalentenmuur is een belangrijk project binnen de jeugdopleiding waarbij sponsors kunnen bijdragen in de groei en ontwikkeling van een jeugdspeler. Jezelf als speler presenteren en je club promoten is ook een belangrijk onderdeel in het proces richting profvoetballer worden. Elke jeugdspeler heeft de mogelijkheid om één of meer persoonlijke sponsors aan zich te binden, voor een jaar of zo lang de speler bij De Graafschap Jeugdopleiding voetbalt. Samen genieten en het proces ervaren om profvoetballer te worden maakt een investering in een jeugdspeler een unieke ervaring.

Elke speler heeft voor dit seizoen tot 11 oktober 2020 de tijd om sponsors te vinden en aan te melden via deze website op de pagina aanmelden supertalentenmuur. Daarna hebben we de tijd nodig om alle sponsorinformatie te verwerken, logo’s te verzamelen, de SuperTalentenmuur te realiseren en de jaarlijkse sponsorbijeenkomst voor te bereiden. Wij sturen na deze datum alle spelers en sponsors een officiële uitnodiging voor deze sponsorbijeenkomst, die we willen houden op het stadion (in afwachting van de corona richtlijnen tegen die tijd). Wij gaan er weer iets speciaals van maken!
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kan je altijd contact met Freek Fokkink (Coördinator SuperTalentenmuur) opnemen via: supertalentenmuur@degraafschap.nl


Laten we samen een succes van de SuperTalentenmuur maken!
Namens staf en bestuur van De Graafschap Jeugdopleiding.

 

Impressie afgelopen seizoen

Voor meer informatie over de SuperTalentenmuur, zie:
www.degraafschap.nl/jeugdopleiding/elftallen/supertalentenmuur